De senaste dagarna

Jag tänkte att jag samlar senaste veckans händelser här. Det har blivit en del långpromenader och skolarbete, som en ganska normal vecka. 
Första långpromenaden för veckan med en stor och en liten varg. Den lilla vargen var ganska trött när han kom hem igen.
Det finns ingenting som protesterar inom en när en får vara ute en solig vinterdag som denna! Med snö som knastrar när en går och solen som är på väg ned efter några få korta timmar uppe, då känns det bra.
Den andra långpromenaden inföll redan nästkommande dag. Den här gången fick Frasse öva lite med gps-västen. Han skötte sig riktigt snyggt när han dessutom lyssnade oss och inte sprang till några hästar som kom gående (han är i trotsåldern, så en kan aldrig riktigt vara säker på honom just nu).
Även denna dag var det fint ute. När vi vände hemåt igen, var det fin dimma som svepte över kalhygget. Jag sörjde att jag inte hade kameran med mig.
Den tredje långpromenaden blev den jobbigaste tror jag, kanske också den längsta med sina 8 kilometer. Frasse var helt slut den kvällen och sov i flera timmar. De tidigare promenaderna fick han springa lös och fick själv bestämma tempo. Den här dagen fick han gå i koppel och det är alltid jobbigare för en liten hund. När det var dags för att sova, hoppade han upp i sängen och la sig mellan mig och Johan och somnade. Han brukar aldrig sova i sängen annars!
Detta hus! Så otroligt fint! Skulle gärna vilja bo där, eller åtminstonde kika in. Jag åker förbi huset ibland med bussen och det fångar min blick varje gång. Färgerna, fönsterna, taket, alla vinklar, hela alltet är förtjusande.
Sen har det såklart blivit en del plugg också, både på universitetet och hemma. När jag är på universitetet håller jag hus längst bort i korridoren på bilden. Inte den mest inspirerande miljön kanske. Bättre då när jag är hemma och kan sitta vid datorn och dricka min favoritsmoothie med jordgubbar, blåbär, apelsin, havregryn och turkisk yoghurt.
När den nya terminen drog igång började vi med de naturvetenskapliga ämnena och teknik. NO var något som jag tyckte var kul i skolan så det ska bli spännande att se vad jag tycker om kursen. Kommer det att vara lika roligt att lära ut som att lära?Kom ihåg mig?
1991 * västerbotten


HannaVic logotype