Snö och växter

 
Det är så mysigt när det snöar ute, speciellt ett lugnt snöfall med stora flingor. Till Frasses stora glädje har det snöat mest hela dagen idag, inte för att vi har lite snö men mer skadar ju inte! Däremot har jag suttit vid datorn och pluggat hela tiden nästan så Frasse kommer ibland och tycker att vi ska gå ut. Och det säger inte jag nej till så klart. 
Min pelagron har börjat komma sig igen. Trodde ett tag att den skulle dö, men den klarade sig. Pellisar är så fina! Min favorit tror jag, dessutom luktar dom väldigt gott och hemtrevligt.
En fin "Mårbacka".
Murgröna är inte heller så dumt. Den på bilden köpte jag igår så nu hoppas jag att den ska växa till sig och bli så där lång och fin. 

Några dagar av mitt liv

Johan var och körde skoter i fjällen i helgen som var så jag och Frasse levde livet här hemma. Långa promendader i finaste sportlovsvädret, trots att jag fortfarande var lite förkyld, men sånt går över och man vet aldrig när det bra vädret kommer tillbaka. När Johan kom hem på söndagskvällen, var det en liten hund som blev själaglad! Eller han blir alltid glad när han ser sina människor. Obligatoriskt är att Johan måste plocka upp honom, Frasse riktigt ber om det. 
Jag har köpt ett par fönsterlamor! Det behövs verkligen, blir lite mer hemtrevligt tycker jag...
Det stora blå varuhuset har slagit upp portarna här i stan! Så klart var jag tvungen att göra ett permiärbesök i måndags för att se om det var något att ha och jodå, kom ju hem med ett par fönsterlampor som synes ovan. Blir nog ännu bättre när det inte är lika mycket folk också som det är den här första tiden. 
Andra bilden visar hur färgglad jag var idag. Jag gick hem från bussen med öppen jacka, pga apvarmt ute (-2 grader, men ändå) och mötte en äldre dam som tyckte att jag såg så färgglad ut en dag som denna. Och ja, jag var nog ganska färgglad med min röda jacka, senapsgula tröja, blåa jeans och till det matchade jag med färgglada fingrar (överanvändning av karamellfärg).
Och som sagt, många promenader gör vi tillsammans, jag och Frasse. Han spanar gärna över plogvallarna, eller snarare vädrar. Ofta, när vi kommer hem, är han trött och sover en stund. Han är ändå ganska lätthanterlig vår lilla Frasse.
1991 * västerbotten


HannaVic logotype